Misiune, Viziune, Valori

Misiune

Misiunea noastra este de a livra servicii de inalta calitate, rentabile si la timp, furnizarea de servicii de constructii / renovari cu valoare adaugata pentru clientii nostri prin crearea unui parteneriat de succes cu ei pe tot parcursul procesului de constructie / renovare.

Deoarece apreciem importanta relatiilor, angajamentul nostru este de a stabili relatii de lunga durata cu clientii nostri, depasind asteptarile lor si castigarea increderii acestora prin performante exceptionale de catre fiecare membru al echipei implicat in constructie / renovare. Sustinem un nivel ridicat de personal calificat pentru a construi o echipa de profesionisti angajati pentru a servi clientii nostri.

Viziune

Dorim sa fim lideri pe piata locala din Judetul Bucuresti cat si din tara in domeniul constructiilor civile si industriale, o companie respectata si atractiva, prin crearea de valoare adaugata pentru clientii nostri.

GEC Finisaje Construct va depune eforturi pentru a oferi servicii excelente, de inalta calitate, prin utilizarea celor mai recente tehnologii disponibile in industrie si de materiale superioare calitativ.

Valori

  • Integritate. Suntem un partener solid pentru clientii si partenerii nostri, bazandu-ne pe integritatea si competenta angajatilor nostri, anii de experienta, palmaresul nostru in obtinerea de rezultate cu valoare adaugata.
  • Performanta. Cerem excelenta, respectam promisiunile facute si cautam in permanenta noi modalitati mai bune pentru a oferi solutii de top clientilor nostri.
  • Pasiune. Ne pasa de fiecare proiect, suntem devotati in tot ceea ce facem dar mai ales sigurantei si dezvoltarii personalului nostru, clientilor nostri si succesul lor, mediului si comunitatiile in care traim.

Noi te putem ajuta sa-ti construiesti proiectul visat!

Spune-ne despre proiectul tau.

CONTACTEAZA-NE