Cateva cuvinte despre noi

Cine suntem?

Fondata in 2008, GEC Finisaje Construct ofera servicii complete de constructii cladiri rezidentiale / industriale la rosu sau la cheie, renovari, consolidari, amenajari, fatade, constructii metalice la o gama larga de clienti persoane juridice cat si persoane fizice, pe intreg teritoriul Romaniei. Ancorata de angajati loiali, GEC Finisaje Construct este dedicata pentru a oferi servicii superioare la un raport pret / calitate corect.

Fundamentata in filosofia de onestitate si integritate, GEC Finisaje Construct sa bucurat de o reputatie impecabilă in cei peste 7 de ani activitate. Intotdeauna am reusit sa finalizam un proiect la timp; termenele si bugetele sunt menite sa fie respecatte si ne straduim in fiecare zi sa facem acest lucru.

 • Angajament fara compromisuri la calitate, sanatate, siguranta si mediu.
 • Relatie deschisa cu clientii nostri, bazata pe incredere reciproca si respect.
 • Transparenta, responsabilitate si disciplina in activitatea noastra.
 • Cel mai bun raport cost/calitate.
 • Integritate in tot ceea ce facem.
 • Responsabilitatea financiara pentru partile interesate.

Prin profesionalismul si expertiza angajatilor, GEC Finisaje Construct a sustinut succesul afacerii prin furnizarea de solutii  inovatoare pentru proiecte in constructii din Romania.

Sloganul "Siguranta inainte de toate!" pentru toti angajatii nostri, este incorporat in cultura organizationala a companiei noastre.

Succesul nostru este masurat prin calitatea constructiilor. Dupa finalizarea fiecarui proiect ne asiguram ca lasam in urma un client multumit - unul care ne va recomanda si altora. In caz contrar, inseamna ca nu am reusit sa ducem la bun sfarsit misiunea noastra, aceea de a furniza servicii superioare de constructii. Intotdeauna suntem dedicati 100%, iar rezultatele vorbesc de la sine. Oricare ar fi proiectul tau, avem experienta de al duce la bun sfarsit.

GEC Finisaje Construct are capacitatea de a executa multe aspecte ale unui proiect de constructie de la zero, precum si asigurarea fiecarui client printr-o perioada de garantie viabila.

Cel mai mare avantaj competitiv este experienta si pasiunea angajatilor nostri. Suntem motivati sa asiguram succesul proiectului, pentru a construi structuri care vor lasa o impresie de durata pentru clientii nostri, societatea si comunitatile noastre.


Factori care reflecta punctele noastre tari

 • Peste 7 de ani de stabilitate si experienta.
 • Forta de munca specializata, cu acreditarile si experienta necesare pentru a executa proiecte de succes.
 • Echipamente profesionale pentru a deservi nevoile oricarui proiect.
 • Accesul la materiale de constructii de calitate superioara, care asigura proiecte finale de o calitate inalta pentru clientii nostri.
 • Accesul la tehnologii inovatoare de constructii.
 • Sisteme de management de proiect pentru gestionarea fiecarui proiect, de la inceput si pana la finalizare.

Noi te putem ajuta sa-ti construiesti proiectul visat!

Spune-ne despre proiectul tau.

CONTACTEAZA-NE